Familjen

Familjen Söderström består av:

Alice - Världens goaste tjej!

Alice är född 2003. Hästar är Alice favorit djur & hon började rida på ridskola våren 2009. Alice har även hunnit med att starta på några hopptävlingar. 15 rosetter har det hunnit bli. Hennes största önskan har varit en egen häst. Nu är den önskan uppfylld och vi har blivit en familjemedlem rikare.  Förutom hästar så är hennes intressen: Slalom, bada, dansa, måla och leka med kompisar.
 

Ulrika "Ullis"

 
Född -70. Arbetar på Filtmakeriet & som specialansvarig på  på Coop Extra.
Förutom familjen så är stora intresset djur och främst hundar. Älskar att träna och tävla hund i alla möjliga grenar.  Är utbildad SBK Allmänlydnadsinstruktör, tävlingssekreterare & tävlingsledare. Är aktiv i Bollnäs Brukshundklubb.
Tycker även om att handarbeta ( sticka & tova ull m.m.) när tid finnes. Åker även gärna på semester till varmare breddgrader för sol & bad.
 
 

Stefan

Född 1968. Egen företagare/försäljare av entreprenad redskap.
Förutom familjen så är Stefans intressen: Jakt och familjens 2 jakthundar, sedan är det Hockey, Hockey & Hockey för hela slanten. En tur i en snabb båt, på en snabb scoter eller en snabb bil är inte fel det heller. Hästkrafter är intressant både 4 benta & 4 hjuliga.
 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.